Dubtes freqüents

La quarta edició del Cómo Como Festival tindrà lloc el dissabte 30 de novembre del 2019. Ens hem vist obligats a ajornar la data inicial (26 d’octubre) per la convocatòria d’una gran manifestació a Barcelona el mateix dia 26 en resposta a la sentència de l’1-O.

Si ja havies comprat entrades per al dia 26, deus haver un correu electrònic amb instruccions per gestionar els canvis en cas que no hi puguis assistir. Revisa la safata de correu no desitjat (spam)o promoció. Si tot i això no has rebut res, escriu-nos a info@comocomofestival.com.

  1. Si el canvi de dia no t’afecta, és vàlida la mateixa entrada. Encara que la data que hi figuri sigui la del 26 d’octubre, amb la mateixa entrada podràs accedir a la xerrada o activitat que havies comprat, sempre que es mantingui. Respon “sí” a la primera pregunta de l’enquesta que vas rebre el dia 16 d’octubre.
  2. Si no pots venir el 30 de novembre, et reemborsarem l’import íntegrament. Cal que contestis l’enquesta que vas rebre el dia 16 d’octubre per notificar-nos-ho i que puguem fer la devolució.
  3. Si havies comprat una entrada o abonament per a les xerrades de la Gabriela Uriarte, el Carlos Ferrando o la Victoria Lozada, et farem la devolució sempre que ens ho notifiquis. La via més senzilla és contestar l’enquesta que vas rebre el dia 16 d’octubre. També pots canviar-la per una altra xerrada que estigui disponible.

L’edició d’enguany se celebra en un sol dia (30 de novembre). Des de les 10 h fins a les 22 h hi haurà activitats per a adults i infants.

L’accés al festival és lliure i no cal reservar plaça per a la gran majoria d’activitats i xerrades. Per a les ponències del Como Talks i algunes activitats sí que cal comprar entrades amb antelació a través d’aquest web mateix.

Per a les activitats i xerrades gratuïtes, és recomanable arribar uns minuts abans a la sala per trobar lloc.

Et recomanem que compris les entrades en línia a comocomofestival.com per assegurar-te plaça. Recorda que el dia del festival seran més cares (19,95€ en lloc dels 14,95€ del web) i no es podran adquirir els abonaments amb descompte. De totes maneres, si queden entrades disponibles, es podran comprar el mateix dia del festival a l’entrada del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

Algunes xerrades es fan en castellà i d’altres en català. En el moment de comprar l’entrada en línia, s’indica l’idioma.

Sí! La ponència “Les noves claus de l’intestí” d’en Xevi Verdaguer es farà dues vegades, a les 13.30 h i a les 19 h.

No. Recomanem arribar amb temps per poder triar seient.

Per accedir al Como Talks, cal ensenyar el correu electrònic de confirmació de la comanda. Pots dur-lo al mòbil o imprès.

Les entrades no són nominals. Si no pots venir, les pots cedir a algú altre.

No s’accepten canvis ni devolucions.

Al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra s’hi pot arribar amb transport públic: Metro (Línia 4 – estació Ciutadella-Vila Olímpica), autobús (H16, V21 i 136) o amb el TRAM (Línia T4 – Wellington i Ciutadella-Vila Olímpica).

Sí, a comocomofestival.com/activitats/ pots consultar tot el programa d’activitats.

Per motius d’espai i de respecte per a la resta d’assistents, no es permetrà entrar al Como Talks amb infants que no hagin adquirit entrada.

A la zona del Como Market i del Como Talks no s’hi podrà accedir amb animals. Si vens amb mascota, l’espai del Como Food, a l’aire lliure, sí que serà petfriendly.

Al Como Foods tindrem foodtrucks per a tots els gustos i necessitats, amb opcions sense gluten, per a vegans i per a omnívors.

Sí, al voltant del Campus de la Ciutadella de la UPF hi ha diversos pàrquings privats. A continuació indiquem alguns dels més propers:

  • Aparcament Weillington Zoo (Carrer de Ramon Trias Fargas, 19, 08001 Barcelona)
  • Aparcament Municipal Marina-Port (Carrer de la Marina, 15, 08005 Barcelona)
  • Saba Aparcaments (Passeig de Lluís Companys, 12, 08018 Barcelona)
  • Aparcament Municipal Port Litoral (Av. del Litoral, 34, 08005 Barcelona)